Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 09.05.2024, 00:51
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [23]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи потрібна зміна часу на годину вперед/назад?
Всего ответов: 438

Блог агенції нерухомості «Атланта»: допоможе, порадить, навчить

Бажаєте дізнатися багато актуальних, цікавих і корисних новин про нерухомість, прочитати корисні статті та поради про придбання, обміну, продажу та облаштування житла? Тоді запрошуємо вас до блогу АН «Атланта»: https://blog.atlanta.ua/
 
 

 
На головній сторінці блогу ви одразу знайдете декілька розділів:
  • Ерудиція;
  • Ваші гроші;
  • Закон і порядок;
  • Погода в будинку;
  • Навколо світу;
  • Тести.

«Ерудиція» та «Ваші гроші» 

У перших двох розділах «Ерудиція» та «Ваші гроші» блогу АН "Атланта" можна почерпнути корисну інформацію як отримати квартиру від держави, які типові помилки роблять покупці під час вибору житла. Саме для успішного придбання житла покупки житла, треба вивчати сферу нерухомості, щоб не припуститися помилок, які можуть дуже боляче вдарити по кишені покупця. 
Також буде корисною інформація про інвестиції в нерухомість, а саме як обійти усі підводні камені та отримати гарантований і чималий прибуток, про стратегії інвестування, їх особливості, у тому числі й ризики.

«Закон і порядок»

Must have для кожного, хто орендує, чи купує житло є розділ на сайті «Закон і порядок». Вас детально ознайомлять про те, що потрібно знати, коли ви укладатимете укладаючи договір оренди квартири та з'ясуєте, що повинен містити цей документ як орендодавця так для того, хто   знімає житло. Також вас детально ознайомлять про отримання безкоштовної юридичної допомоги – так, це і справді можливо!
А може ви не можете знайти документи на квартиру, не переймайтеся, коли ви прочитаєте чергову статтю у цьому ж розділі «Закон і порядок», то знатимете, що з втратою документів право власності на житло не втрачається!

 

«Погода в будинку»

«Ламповим» є розділ «Погода в будинку». Кожен з відвідувачів знайде інформацію до душі: про планування і облаштування квартир, навіть малогабаритних; прикрашання зі смаком житла до різних свят; тренди у дизайні помешкань – лофт, мінімалізм, арт-деко, еко стиль, класика та ін. Також ви дізнаєтеся, чи відповідає житло вашому внутрішньому світу і що може вплинути на ваше здоров’я та самопочуття.
 

«Навколо світу»

Хто полюбляє подорожувати, або слідкує за тим, що ж відбувається цікавого в інших регіонах країни та у світі  щодо нерухомості, до вашої уваги публікації у розділі «Навколо світу» про добірки: найкреативніших житлових об'єктів України; найкрасивіших сучасних особняків світу; світових архітектурних шедеврів тощо.
 

«Тести»

Розділ «тексти» - унікальний. Ви можете пройти декілька онлайн тестів та дізнатися про те, наскільки вдало ви орендуєте квартиру, куди їхати відпочивати та чи хороші ви сусіди. 
 

На сайті дуже зручний пошук, а також продуманий і зручний інтерфейс, котрим зручно користуватися, переглядаючи журнал АН «Атланта» як на персональному комп’ютері, так і на смартфоні чи планшеті.
 

Запрошуємо усіх відвідати журнал і блог АН «Атланта» - ви не пошкодуєте, що витратили свій дорогоцінний час, адже кожен знає прописну істину: «хто володіє інформацією», той володіє світом». Ну хоча б світом нерухомості…
Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo

    Ключові слова (теги) матеріалу: Корисні поради, Нерухомість, блог, оренда житла, агенція нерухомості Атланта, АН «Атланта»


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz