Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Вт, 23.04.2024, 20:15
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Сторінка "ПОЕЗІЯ та ПРОЗА" завантажувалась:
Всего ответов: 215

Довірте Хрономаркету найцінніше - ваш швейцарський годинник

«Зараз відкрию інтернет-сайт або Вайбер-групу місцевої барахолки і подам оголошення на продаж власного годинника, що чимало коштує, бо ж брендовий – швейцарський»...

 Знайома вам така ж ситуація, коли ви шукаєте як продати годинник у Києві або іншому місті, але не знаєте скільки він коштуватиме, або як зробити так, щоб вас не ошукали «найпалкіші поціновувачі» реально класних годинників? Якщо так, знайома, та у вас і справді є швейцарський годинник бу, радимо ознайомитися із Хрономаркетом – ломбард, де є скупка годинників Rolex, Breitling, Omega, Breguet, Cartier, Bovet, IWC, Ulysse Nardin та інших швейцарських брендів.
 

 

Хрономаркет – надійний партнер

Якщо ви хочете продати годинник, то краще це зробити дорого. Чому? Зараз пояснимо. Річ у тім, що годинниковий ломбард годинниковий ломбард Хрономаркет:
  • чесне, взаємовигідне співробітництво; 
  • вузькоспрямований ломбард;
  • онлайн послуга з оцінки годинників;
  • конфіденційність та швидкість угоди з продажу швейцарського годинника.

Чесне, взаємовигідне співробітництво

У Хрономаркеті працюють на репутацію, адже якщо вони здійснять викуп годинника на вигідних для вас умовах, то ви, ймовірно розкажете про це своїм рідним і друзям, які можуть також скористатися послугою Хрономаркету.
 

Вузькоспрямований ломбард

Працівник-оцінювач годинникового ломбарду стовідсотково знає реальну ціну вашого швейцарського годинника. Повірте, вони, на відміну від інших, навіть здаля зможуть розрізнити один від одного бренди годинників. А якщо звернетеся до звичайних працівників ломбардів, знайде, що можете втратити від третини до половини вартості годинника.  
 
«На відміну від вторинного ринку, який скуповує годинник по 20-40%, ми пропонуємо до 90% оплати від первісної вартості нового годинника в бутику» - так зазначають на сайті Хрономаркету.
 

Онлайн послуга з оцінки годинників

Не треба відвідувати офіс, щоб дізнатися думку їхнього експерта про ваш годинник. Вам варто лишень оформити на сайті онлайн-заявку, вказавши свій номер телефону, бренд та за бажанням прикріпити фото годинника. І через деякий час вам зателефонують і поспілкуються. Не соромтеся – ставте будь-які запитання щодо вашого годинника і запропонованої вартості. 
 

До речі, онлайн-заявку можна надіслати і за допомогою популярних месенджерів – WatsApp, Telegram, Viber.

Звертаємо вашу увагу на тому, що все ж таки остаточну вартість годинника вкажуть лише у офісі після ретельного огляду та перевірки годинникового механізму. Але процедура оцінки, зазвичай,  займає не більше 10-15 хвилин, без усіляких черг, у день і час, який буде зручним для вас.
 

Конфіденційність та швидкість угоди з продажу швейцарського годинника 

Скупка годинників завжди відбувається конфіденційно – будете віч-на-віч з експертом, який гарантуватиме, що ви отримаєте за якісний товар чималу суму грошей. На сайті Хрономаркету зазначають, що ваш годинник буде придбано у день звернення, адже у Хрономаркеті укладаються угоди на великі суми, тож завжди є гроші на купівлю вашого аксесуару. Крім того, угоду з продажу буде відповідним чином оформлено – репутація перш за все. 

Зауважимо, що на Хрономаркеті можуть придбати ваш годинник не лише у ідеальному стані, а й ті, що без упаковки, сертифіката, документів, або мають пошкодження. Звісно, що ціна буде вищою, якщо у вас будуть наявні усі документи, а годинник у хорошому стані. 

А на завершення хочемо процитувати девіз Хрономаркету:

«Нам довіряють найцінніше» 

Як кажуть, коментарі тут зайві...
Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo

    Ключові слова (теги) матеріалу: скупка годинників, викуп годинників, годинники зі Швейцарії, годинниковий ломбард, швейцарський годинник бу, продати годинник в Києві


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz