Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 26.04.2024, 12:38
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всего ответов: 974

ПОЛІТИКА . СТАТТЯ ПЕРЕД ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ПОЛІТИЧНІ РОЗДУМИ
ЧАСТО НАС КЛИЧУТЬ НА НОВІ МАЙДАНИ .
Так , кожному народові світу хочеться змін . Так , кожна людина надіється на зміни , на добро і на краще життя ( це я пишу знову на основі книги мого дуже старшого друга ) , але кожен хоче щоб за нього  робили  якусь справу . Багато людей хоче взяти зброю в руки щоб покарати ворогів чи зовнішніх чи внутрішніх . Але , чи не вивчали ми історію , чи не знаємо ми що з нами робили , чи не зробили висновки про те що без підготовки ніякого доброго результату не буде . А ми ідемо  далі знов на осліп є ; один дуже активний діяч на цьому сайті постійно кличе нас до змін , до активності і це правильно , лише і він і багато інших ще молодших по віку   , по різних куточках світу , і навіть дуже старших , не знають як правильно діяти і як робити так щоб помилки не повторювалися. . ТОБТО люди будь якої нації ніколи не зробили висновків . А мій друг пропонує такі висновки :
 1- що  головний ворог в кожній країні це не погана влада , А ПОГАНА СИСТЕМА ВЛАДИ  . Якщо ми , кожен із нас , не зрозуміє що -  так , можна завоювати владу , можна змінити людей при владі , але треба зрозуміти одне - якщо зберегти діючу систему влади , то значить зберегти , або можливо трішки знизити рівень корупції , трішки знизити вплив олігархічних кланів на політику , можна знизити тиск на людей , а хотілося  повернутися спочатку хоча б до завоювань про права людей  які були на початку 20 століття - а це ,  що вони тоді здобули , -  це пенсія , ще до 60 віку , більші заробітки , зменшення трудового тижня , збільшення свобод  для людей , а що є зараз , добре проаналізуйте - всі ці завоювання знецінюються і знищуються . Якщо в США в основному ідуть на пенсію в 68 років , то і в інших країнах збільшується пенсійний вік , коли профспілки зовсім не мають ваги і не має кому захищати людей , то що ми завоювали  для людей ?  чи ми вже не втратили те що вже здобули наші діди і прадіди . Якщо людство не зрозуміє що не винні ні багаті цього світу , не винні всі інші диктатори і погані політичні і інші діячі , просто , якщо хтось вже є при цій владі то знає - УМОВИ ДІЙ ДИКТУЄ ПЕВНА СИСТЕМА ВЛАДИ . Це можуть підтвердити люди які мають хто хоч мінімальну владу . І якщо сьогоднішня система стає все більше АНТИЛЮДСЬКОЮ системою то і висновок відповідний - значить треба змінювати саму систему влади . І тому задумайтеся ( як пише мій старший друг ) про те що вас чекає . Схаменіться будьте люди . Подумайте чи якийсь новий майдан чи революція яка не знає якою має бути система влади , може насправді щось змінити і чи не кличуть нас , маси простих людей відразу на забій , на війну яку так прагне влада яка хоче - ЩОБ НА СВІТІ БУЛО МЕНШЕ ЛЮДЕЙ . Подумайте уважно про це .

 2 - народові треба контролювати владу . Це основа зміни системи влади . ( про це коротко , більш докладно в самій книзі ) 3 - навчитися обєктивно аналізувати свою і кожного роботу , життя і так далі . Це тільки основи зміни влади ,( більш конкретно в книзі мого старшого друга )  .  

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: spydut



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz