Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 19.04.2024, 09:36
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [797]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Скільки Вам років?
Всего ответов: 1573

Йдіть до мети, обов’язково вивчивши англійську!

«Спілкуюся зі словником» – років десять тому була моя відповідь під час співбесіди з роботодавцем, який обіцяв заробітну плату вищу, аніж середня у нашому місті. Потім мені казали, що зателефонують та повідомлять про підсумки співбесіди. Звісно, більше ніхто ніколи не телефонував. Коли кількість непоганих (на мій погляд) компаній, куди я хотів влаштуватися на роботу, перевалила за 20, я зрозумів, що для того, щоб дочекатися того бажаного дзвінка треба вчити іноземну мову. І я почав вивчати. Звісно, найпопулярнішу у діловому світі – англійську. 
За п’ять років вивчення самотужки англійської мови я досяг неабияких результатів – у цій справі, повірте, головне мати БАЖАННЯ! Так, це не було геть вільним спілкуванням з іноземцями, але я міг вже вільно дивитися закордонні телефільми без перекладу. І роботу я знайшов, хоч і знання іноземної мови зараз не потребується. Але під час співбесіди мене запитували про знання англійської, ба більше, навіть спілкувалися (тобто, якби не знав – не прийняли б)! 

Кожен прагне більшого. Так повинно бути. І я, маючи вже чималий досвід на новому місці, вже хочу спробувати знайти нову роботу за кордоном. Але для цього, як виявилося, ОБОВ’ЯЗКОВО потрібно здати екзамени, щоб спеціальна організація підтвердила офіційно мої знання англійської. Адже там не будуть нашвидкуруч екзаменувати – вимагатимуть відповідний сертифікат.


 Я довго моніторив Мережу і звернув увагу на  мовний центр «Cambridge Club». Чому саме цей центр? Річ у тім, що «Cambridge Club» - офіційний екзаменаційний центр Cambridge Assessment English. Коли почав детальніше знайомитися із цим мовним центром, то дізнався, що кожного року ним організовуються іспити - cambridge test для понад 1500 людей у Києві та інших містах України. За офіційними даними «Cambridge Club» є одним з кращих авторизованих мовних центрів. У них є також понад 40 офіційних партнерів, які готують студентів до міжнародних іспитів. Всі педагоги і тренери мають міжнародні сертифікати та є все необхідне для складання іспитів, що розроблені і для дорослих, так і для дітей та підлітків.
 

Коли я подав онлайн-заявку для складання іспитів до «Cambridge Club», отримав приємний бонус - безкоштовну консультацію. 
Переконаний, що я складу іспити, бо після спілкування з працівником Центру зрозумів, що треба таки англійську трохи підтягнути. До речі, це я вже зробив також у «Cambridge Club». Тому незабаром матиму міжнародний сертифікат,  що визнаний у багатьох країнах світу. 

Успіхів вам! Йдіть також до своєї мети, обов’язково… вивчивши англійську! 
Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: Promo

    Ключові слова (теги) матеріалу: екзаменаційний центр, вивчення англійської, english, Cambridge Club, мовний центр, Cambridge Assessment English


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz