Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Нд, 05.05.2024, 05:59
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [23]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Сторінка "ПОЕЗІЯ та ПРОЗА" завантажувалась:
Всего ответов: 215

КОНКУРС АВТОРСЬКОЇ ПІСНІ І ВІРШІВ .

КОНКУРС АВТОРСЬКОЇ ПІСНІ І ВІРШІВ .
16 жовтня у Львівському парку культури Імені Б. Хмельницького відбудеться фестиваль «Пісні часу війни». Запрошуємо поетів та піснярів до конкурсу на кращі вірш і пісню на тему сучасної війни.



Організаційний комітет фестивалю «Пісні часу війни» розпочинає відбірковий конкурс авторських пісень та віршів написаних на тему новітньої Російсько-Української війни. 

Проєкт має на меті підтримку патріотичного виховання молоді та підтримку військовослужбовців для відновлення особистого і соціального статусу, створення платформи для творчості.

Сьогодні одним з головних питань у суспільстві є збереження української мови. Порушення питання щодо термінології людей з інвалідністю та реабілітація військовослужбовців. Кожен зможе мати можливість долучитися до суспільно значущого дійства разом з тим долучитися до культурного життя міста. Тому, що після карантину, коли митці мали небагато можливостей творити, вони потребують платформи для творчості.

Ціль проекту: Популяризація української пісні
Завдання: Провести відбірковий конкурс пісень з визначенням переможців
Результат 1: Зібраний матеріал для випуску пісень
Результат 2: Проведення культурної діяльності

Актуальність : багато з ветеранів АТО потребують психологічної допомоги та соціалізації життя через посттравматичний стресовий розлад, який надалі може призводити до зміни особистості, соціальної та професійної дезінтеграції, алкоголізації і наркотизації, суїцидів. Тому наш проект спрямований на корекцію соціальної поведінки військовослужбовців, покращення комунікабельності, розвиток здібностей до самореалізації, дозвіл психологічних та подолання соціальних конфліктів. Відновлення виснаженої, деформованої депресіями, стресами і перевантаженнями психіки, зняття внутрішньої напруженості і тривожності. Збільшення стресостійкості організму. Мобілізація внутрішніх резервів на подолання залежності від психоактивних засобів (алкоголь, наркотики, нікотин).

Проведення такого фестивалю допоможе залучити молодь як до культурного життя міста так і стане прикладом патріотичного виховання. Надасть можливість митцям показати свою творчість.

Будучи однією з найбільш великих форм, творчої діяльності, фестиваль залучить в процес спілкування велику кількість учасників і глядачів, з метою утвердження в сучасному суспільстві творчості. Фестиваль може поєднувати різні сектори культури , створювати нові ідеї, об'єднувати талановитих людей. Ми створимо нову платформу для творчості.

Пісні та вірші, які переможуть, лунатимуть на сцені фестивалю, що відбуватиметься 16 жовтня 2021 року у Львові. Також друкуватимуться у спеціальному випуску журналу «Визвольна боротьба».

Просимо надсилати конкурсний матеріал на електрону пошту: pisni4asuviyny@gmail.com
Контактна інформація: 380965774183, 380986988010
Посилання на сторінку фестивалю «Пісні часу війни» у facebook

Контактна інформація для партнерів, благодійників, конкурсантів та виконавців фестивалю: pisni4asuviyny@gmail.com +380986988010

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/468983394270882

Розділ новин: Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції | Опубліковано: spydut



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz