Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 21:49
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Скільки Вам років?
Всего ответов: 1573

Годинниковий ломбард Хрономаркет – те, що вам треба для продажу швейцарських годинників

Кажуть, що у світі немає нічого помилкового. І навіть зламаний годинник двічі на добу показує правильний час. А коли він вироблений у Швейцарії, навіть непрацюючий показуватиме точний час чотири рази на добу! ;)  Звісно, це було трохи гумору, що повинен бути присутнім, якби нам складно не було. А якщо серйозно, друзі, я переконаний, кожен з вас знає про високі стандарти годинникової промисловості у Швейцарії. Тому коли кажуть «швейцарський годинник», значить мають на увазі годинник, що не лише випущений з дотриманням усіх виробничих вимог, стандартів і традицій відомої країни, а й механізми повинні бути перевірені швейцарським виробником.

Годинниковий ломбард

Коли ви є власником швейцарського годинника (Rolex, Omega, Cartier, Ulysse Nardin, Breitling, IWC, Breguet, Bovet та інші), відповідно ви знаєте, що під час його продажу, потрібно ретельно ставитися до підбору годинниковий ломбард та у жодному разі не довіряти покупцям з барахолок.
Нині в Інтернеті є дуже багато закладів, які можуть і бажають придбати швейцарські годинники б/у. Але ж не усім можна довіряти. Сьогодні я пораджу надійного партнера - «Хрономаркет», де ви можете без проблем продати годинник усіх відомих швейцарських брендів.

Хрономаркет – чесно, взаємовигідно, оперативно, надійно!

Працівники Хрономаркету дорожать діловою репутацією ломбарду, а також високою довірою партнерів та клієнтів.
Оцінювач досконало знає усе про швейцарські годинники і про їхню реальну ціну на ринку. Тож ви ймовірно будете здивовані тим, що почуєте більшу ціну за свій годинник, аніж раніше вам пропонували на різних сайтах для продажу майна, техніки тощо. Як зазначають на сайті Хрономаркету, ви можете отримати до 90% коштів від тієї суми, за яку ви його придбали у магазині (звісно, за належної якості та зберігання).

Хочу акцентувати вашу увагу на тому, що скупка годинників здійснюється конфіденційно. Угоду з продажу буде належно оформлено, але разом з тим ніхто, крім працівника ломбарду, більше не знатиме, що ви продали власний швейцарський годинник.
У Хрономаркеті також працюють оперативно – годинник купують у день вашого звернення!

Працюють онлайн

У годинниковому ломбарді є послуга щодо оцінювання годинника онлайн. Це дуже зручно, адже ви не витрачаєте час на відвідування офісу для зустрічі з експертом-оцінювачем. Варто зайти на офіційний сайт Хрономаркету (можна і через популярні месенджери) та заповнити відповідну форму, вказавши свій телефон та бренд годинника. Вам обов’язково зателефонують та можливо поставлять декілька запитань. І за мить ви вже майже на 100% знатимете вартість власного годинника і можете відвідали головний офіс для його продажу.

Завітайте до годинникового ломбарду Хрономаркет – не пошкодуєте, що звернулися саме сюди для продажу власного швейцарського годинника!

Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo

    Ключові слова (теги) матеріалу: продати годинник, Ломбард, швейцарський годинник, годинниковий ломбард


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz