Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 02.05.2024, 16:14
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Що є загрозою розвитку української мови?
Всего ответов: 497

Камінні витяжки

Господарі кожного будинку можуть похвалитися наявністю улюбленого куточка – місця, де вся сім'я разом бавить вечори після напружених робочих буднів. Переважно таким місцем є кухня. Звичайно ж, усім хочеться, щоб приміщення було максимально красивим та комфортним. Багато в чому сприяє чисте повітря, відсутність кіптяви і жирових частинок після приготування їжі. Ця функція і є основною з тих, які покладає він камінна витяжка.
Камінна або, як її ще називають, пристінна витяжка, має відмінну від інших моделей купольну форму, що відмінно гармонує як із класичними, так і з сучасними інтер'єрами. Більшість таких витяжок має велику (до 1000 куб/годину), потужність всмоктування. Управління може бути як кнопковим, і сенсорним. Ще однією відмінною особливістю витяжок такого типу є широкий асортимент моделей 50 сантиметрової ширини, що дозволяє здійснювати їх монтаж на невеликих кухнях.

Особливості камінних витяжок

Купольна, або камінна витяжка для кухні – нове віяння у своєму сегменті. Незважаючи на назву, зв'язувати дані моделі кухонних витяжок із камінами не варто. Вони точно так само, як і всі інші кухонні витяжки, встановлюються над варильною поверхнею, як газовою, так і електричною. Їх безпосереднім призначенням є ліквідація всіх неприємних запахів, кіптяви та жирових частинок, що утворюються у процесі приготування улюблених страв.
Камінні кухонні витяжки мають цілу низку відмінностей, завдяки яким вони і користуються такою популярністю у споживачів:

  • покращені потужнісні характеристики;
  • активні тришарові фільтри та фільтри з алюмінію.

І, визначальним для багатьох домогосподарок фактором, без сумніву виступає стильний сучасний дизайн усіх, без винятку кухонних витяжок камінного (купольного) ряду. Не гармонійно вливаються в будь-який інтер'єр, доповнюючи та прикрашаючи його.

Правильний вибір

Камінні витяжки покращеного дизайну якраз і призначаються для покращення дизайну вашої кухні. Очищувачі повітря такої моделі не тільки очистять повітря в місці приготування їжі, але і стануть справжньою родзинкою вашої кухні. Головне в цьому питанні - підібрати модель камінної витяжки, що оптимально підходить для себе. Якщо візуального огляду для визначального вибору недостатньо, ви можете отримати професійну консультацію з технічних характеристик спеціалістів компанії.

Придбати камінну витяжку можна в інтернет-магазині Вентолюкс 

 

 

 
 
 
Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz