Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 01.05.2024, 12:34
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи потрібен цей модуль
Всего ответов: 355

Житомирський КІБіТ: мрії студентів стають реальністю!

 Привіт, майбутні студенти та всі ті, хто вже давно шукає своє місце під сонцем освіти! Сьогодні вам пропонуємо ознайомитися із можливістю навчання у Житомирському філіалі Київського інституту бізнесу та технологій (КІБіТ) https://kibit.edu.ua/kolledzh-v-zhitomire/, де кожен може здійснити власну освітню мрію.

Вступна кампанія: кожен знайде своє місце

Спробуємо розібратися, як стати студентом цього унікального і чудового навчального закладу. Вступна кампанія – це справжнє випробування для тих, хто вирішив визначити свій професійний шлях, але заспокойтеся, усе не так страшно, як розказують, тим більше у Житомирському КІБіТі на вас чекають такі потрібні суспільству спеціальності, як менеджмент, фінанси, банківська справа, страхування, соціальна робота та інші.
 

 

Підкорюйте нові висоти разом із КІБіТ

У Житомирському філіалі Київського інституту бізнесу та технологій кожен знаходить свій шлях! Для випускників 9 класів – два вступні фахові випробування, сертифікат про незакінчену середню освіту і ви на правильному шляху. А власники атестату зможуть вибрати між працевлаштуванням та подальшою вищою освітою. А для тих, хто вже показав себе в професійному училищі, відкривається можливість вступити на другий курс та обрати власний темп навчання.

Нові перспективи для бакалаврів

Що ж, друзі, Житомирський КІБіТ радо вітає і бакалаврів! Якщо ви вирішили змінити своє життя та отримати актуальні навички, то вибір очевидний. Тут ви можете вступити на третій курс у ВУЗі за спорідненою спеціальністю або скласти ЗНО в кінці першого курсу. А якщо ви не змогли вибрати своє покликання після школи, нічого страшного – Житомирський КІБіТ завжди вас чекає.

Освіта без суєти: інновації та підготовка презентацій

Що робить освіту в Житомирському КІБіТі особливою? Тут нудно не буде, обіцяємо! Забудьте про традиційні методи навчання – у нас викладацький склад використовує Power Point, і це надає неймовірну динаміку та цікавість лекціям. Такий підхід робить процес навчання захоплюючим і легким.

За межами аудиторії: реальність зустрічає Освіту

Окрім того, що ви будете глибоко занурені в аудиторні заняття, у Житомирському КІБіТі вам влаштовані позааудиторні заходи та екскурсії на підприємства міста. Тут ви матимете можливість побачити, як виглядає ваша майбутня професія в реальному житті. 

Практика та робота: що чекає після освіти в КІБіТ

Ось ви вже випускник Житомирського КІБіТу, та що далі? Наша філія має договори про практику із підприємствами та компаніями в Житомирі та області. На третьому курсі вас чекає справжня практика, яка, крім того, може стати вашим подальшим робочим місцем.

Так от, друзі, Житомирський КІБіТ – це не лише місце для отримання освіти, але і справжня пекарня можливостей та вражень. Навчання тут – це весело, цікаво та корисно! Ще не пізно змінити своє життя – приєднуйтесь до нас та рушайте до свого успіху!

 

Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo

    Ключові слова (теги) матеріалу: випускникам, Київський інститут бізнесу, Житомирський філіал, навчання ВУЗ, КІБіТ, Житомирський КІБіТ, абітурієнтам


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz