Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Сб, 27.04.2024, 08:37
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Де Ви друкували поезію?
Всего ответов: 421

Перегородка у ванну кімнату

Перегородка у ванну кімнату: як її вибрати та навіщо вона потрібна

Всі ми хоча б колись в житті користувалися шторками в ванній. Це потрібна річ: і краплям не дає розлітатися, і від несподівано відкритих дверей рятує. Але разом з тим кожен із вас знає оті незручні ситуації, коли непомітно для себе опускаєш низ штори не в ванну, а за неї, а потім виходиш не на сухий килимок, а в калюжу. Халепа, від якої ні один власник шторки не застрахований. Але ж є спосіб її уникнути — скляна перегородка у ванну кімнату вам допоможе. 

Такі перегородки можна встановити як безпосередньо на ванну, закривши її повністю чи лише зону з душовою лійкою, так і зробити з них повноцінну душову кабіну. Замість ванни чи поруч з нею, якщо площа дозволяє. 

 

Якщо зробити все правильно — від вибору матеріалів до монтажу — ви не лише позбавитеся мокрої підлоги, а й значно підвищите рівень комфорту при користуванні ванною кімнатою. Враховуючи, що це те приміщення, яке ви відвідуєте кілька разів на день, турбота про комфорт і гігієну має велике значення. 

Встановлення перегородки на ванну

При виборі розміру скляної шторки потрібно знайти баланс між захистом підлоги від води та зручним доступом до змішувача з душовою лійкою. Адже раптом вам треба буде скористатися ними, коли ви знаходитесь не в ванні, а біля неї. Наприклад, під час прибирання, купання дитини чи ручного прання. 

 

Пам’ятайте, що обираючи скляні перегородки у ванну не обов’язково орієнтуватися на одне суцільне полотно — вони можуть складатися й з кількох частин. Наприклад, одна з них буде зафіксованою (нерухомою), а інша відкриватиметься чи відсуватиметься вбік як двері в душовій. Сучасна фурнітура та герметики дозволяють якісно встановити різні типи перегородок. 

 

Подумайте, який варіант вам буде зручніший. Порадьтеся зі спеціалістами, які будуть знімати заміри для шторки — вони можуть дати корисні підказки зі свого досвіду. 

Душова кабіна зі скла

Попри те, що сама популярна форма для душової кабіни — це квадрат чи прямокутник, зона для душу також може мати й нестандартні параметри. Наприклад, форму п’яти- чи шестикутника зі стінами різної ширини. Особливо часто такі кабіни можна побачити в нестандартних приміщеннях, де мало місця для правильних геометричних форм. 

 

Створити нестандартну душову кабіну дозволяють скляні перегородки, виготовлені на замовлення з урахуванням всіх ваших умов та потреб. Встановлюються вони:

  • або прямо на плитку, якщо труби для відводу води вже прокладені під підлогою (це частіше зустрічається в приватних будинках, де душова була спланована ще на стадії будівництва); 

 

  • або на невелике підвищення, яке дозволяє сховати всі сантехнічні комунікації (це популярний спосіб монтажу душової в стандартних багатоквартирних будинках).

 

Як бачите, для людини, яка хоче встановити комфортну душові кабіну, немає нічого неможливого. 

Колір має значення

Колір скляних перегородок в душовій зоні впливає на загальне сприйняття всієї кімнати. Наприклад, прозорі стіни душу зберігають відчуття вільного простору, а матові чи затемнені візуально його зменшують. 

 

Кольорове скло дозволяє розставити акценти в приміщенні та додати в нього цікавих елементів без зміни всього інтер’єру. Водночас прозорі перегородки будуть ідеальним вибором, якщо ви й досі не вирішили, в якій колірній гамі хочете оформити ванну кімнату. Адже прозоре скло пасує до всього. І навіть якщо через кілька років ви вирішите замінити білу сантехніку на кольорову чи навпаки, забарвлення стін в душовій кабіні ніяк не буде конфліктувати з цими змінами. 

 

Планування кількох кроків наперед — ключ до успіху. Користуйтеся ним, щоб завжди отримувати найкращий результат!

 

Розділ новин: Куточок споживача | Опубліковано: Promo

    Ключові слова (теги) матеріалу: скляні перегородки у ванну, перегородка у ванну кімнату


Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz