Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Пт, 18.10.2024, 06:53
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Розділи новин
Новини та статті - культура [347]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [805]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [213]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [154]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [29]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [28]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [93]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ: Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Прочитавши вірш чи прозовий твір, коментар...
Всего ответов: 350

"Корисні" ідіоти гірші за Путіна та москалів!

 19 липня 2024-го року у Львові прямо біля під'їзду її дому було вбито полум'яну патріотку України, радикальну політикиню та послідовну борчиню за українську мову - пані Ірину Фаріон. Тільки лінивий не сказав зараз якісь добрі слова на адресу пані Ірини, хоча ще недавно її цькували в львівській політехніці, де вона багато років була професоркою на катедрі української словесності. Українці, як відомо давно, дуже люблять мертвих героїв. Але я зараз не про це.

  Відео, котре виставив на Ют'юбі відомий артист та борець за все українське - пан Антін Мухарський, дуже зачепило мене за живе і я вирішив висловитися з цього приводу. Суть мого спічу полягає в тім, що пан Антін разом з його вродливою та розумною жінкою вирішив висловитися з приводу трагічної загибелі Ірини Фаріон, сидячи на тлі стіни, де красувалася картинка... чоловічого статевого органу, під котрим англійською було чітко написано: "Чорний член". Я розумію, що пан Антін - страшенний приколіст, не гірший в цьому за колишнього клоуна, а з 2019-го року - президента України. Але є ж якась межа тим приколам! Має ж бути хоча б невеличке почуття такту та смаку! Але ні - сумні слова про смерть української патріотки Мухарський вирішив сказати саме так - із зображенням ерегованого фалоса на стіні позаду нього!

  Пані та панове! Проблема "корисних" ідіотів, як на мене, є в Україні давньою та вкрай болючою!  Найсвіжіший приклад такого ідіотизму - не тільки це безтактне відео від пана Антіна, але й факт, що літні жіночки спокійно спостерігали біля під'їзду за, вкрай підозрілим на вигляд, ймовірним вбивцею пані Фаріон аж три довгі тижні щоденно, та не спромоглися, бодай, на один дзвінок до поліції чи СБУ! І це у бандерівському Львові і під час такої війни з москалями! Боже мій, який відвертий ідіотизм!

А що, наявність 44% українців
https://www.youtube.com/watch?v=kI4VGz_yZHI, які ладні зараз погодитися на перемовини про зупинку бойових дій з Москвою, котра стане відмінною передишкою для нового, більш ефективного та разючого удару москалів - це не приклад існування в Україні отакого величезного прошарку "корисних" ідіотів? Котрі, якщо бути правдивим до кінця, і підштовхнули Путіна їхнім ідіотським "КАКАЯ РАЗНІЦА" на прийняття злочинного рішення знищити незалежну українську державу разом з її патріотами!

А категоричне наполягання пана Зеленського на фотографуванні його завгоспа та "найкращого друга" Єрмака (свідчення в пресі про цей факт були від президента Франції Емануеля Макрона) поряд з очільниками держав-учасниць Саміту миру - це не приклад отого ідіотизму, котрий є реально корисним для усіх ворогів України? 

 Шановні, авторитет та міжнародна вага держави складається з дуже багатьох чинників, серед котрих є і такий - кількість в країні людей, які своєю поведінкою дискредитують цю державу в очах партнерів та союзників! Ідіоти - це згуба! Спочатку вони голосують "по приколу", а потім, коли пахне смаженим, мерщій тікають геть в якості гаретних біженців, залишаючи руїну, до котрої призвів їхній ідіотизм, тим, хто ніколи не додумався би вішати на стіну "портрет" хера, як тло для проголошення некролога!

м. Рочестер,  штат Нью-Йорк, США, 21.07.24 р.

Розділ новин: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz