Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Вт, 19.03.2024, 08:01
МЕНЮ САЙТУ
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [343]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [796]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [211]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [19]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [73]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи заповнюєте при публікації поле КЛЮЧОВІ слова/ТЕГИ?
Всего ответов: 161
ІНФОРМАТИВНЕ
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

КАЛЕНДАР НОВИН


На головну сторінку » "Архів матеріалів"

Поділіться новинами з користувачами!


« 1 2 3 4 ... 265 266 »
                 
Розділ: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy
Дата: 14.02.2024 | Коментарі (3)
 

Друзі, хочемо з вами поділитися найкрутішими ідеями та можливостями для ремонту квартир в Ірпені та інших районах Києва, що пропонує компанія NSDgroup https://nsdgroup.com.ua/uk/remont-irpin/. Але мова не про звичайний ремонт, а про реальне мистецтво, коли замовник на власні очі може спостерігати, як створюється атмосфера, де кожен куточок вражає, а кожен простір стає унікальним. Тож давайте розповімо, як ми це робить NSDgroup!

... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 12.02.2024


   Ласкаво просимо в світ ремонту квартир в Ірпені та Києві, де кожен проєкт - ваша історія стилю та затишку!     Ласкаво просимо в світ ремонту квартир в Ірпені та Києві, де кожен проєкт - ваша історія стилю та затишку!»     Ласкаво просимо в світ ремонту квартир в Ірпені та Києві, де кожен проєкт - ваша історія стилю та затишку!    
 

Печать книг в твердой обложке: Как получить уникальный продукт по выгодной цене

Почему Печать книг в твердом переплете – лучший выбор для вашей книги?

  1. Прочность и долговечность
    Твердый переплет придает книге не только эстетический вид, но и обеспечивает дополнительную прочность. Это особенно важно для тех, кто хочет создать долговечное издание, способное выдержать множество чтений и сохранить свой первозданный вид.
     
  2. Первоклассный внешний вид
    Этот тип обложки добавляет книге стойкость к износу и придает ей уникальный внешний вид. Книга в твердом переплете всегда выглядит элегантно и представительно. Отличный вариант для тех, кто стремится создать не просто произведение, но и настоящий произведение искусства. 

... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 12.02.2024
 

 Повалення Залужного - величезна перемога Путіна. Призначення замість "Залізного Генерала" людини, батьків та брата котрої Путін, фактично, може використати, як заручників - значний крок Путіна до перемоги над Україною.

  Не виключено, що під час недавньої таємної розмови Зеленського та Єрмака з покійним нині Верховним Каменярем масонської ложі "Б`най Б`рит" - Генрі Кіссінджером, котра відбулася на Манхеттені і про котру українському загалу абсолютно нічого не відомо, йшлося саме про необхідні кроки, котрі ці ставленики Коломойського (читай, ХАБАДу ) зобов`язані зробити, аби Україна не змогла повернути терит ... Читати далі

Розділ: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy
Дата: 11.02.2024 | Коментарі (1)


   Призначення Сирського на Головкома ЗСУ - перемога Путіна та      Призначення Сирського на Головкома ЗСУ - перемога Путіна та          
 


 
Верховний головнокомандувач України Володимир Зеленський, відомий українцям за прізвиськом "Бубочка", після довгого періоду чуток та кулуарної шебутні, прийняв нарешті чітке рішення - замість "Залізного генерала" Валерія Залужного, котрого у ЗСУ усі звуть Батьком, поставити генерала Сирського, котрий відомий в українському війську за прізвиськом "М'ясник".

Про моє ставлення до постаті Валерія Залужного я не так давно висловився на ГС "Анумо" та "Проби пера" ... Читати далі
Розділ: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: ruhlyvy
Дата: 10.02.2024 | Коментарі (8)
 

 Привіт, майбутні студенти та всі ті, хто вже давно шукає своє місце під сонцем освіти! Сьогодні вам пропонуємо ознайомитися із можливістю навчання у Житомирському філіалі Київського інституту бізнесу та технологій (КІБіТ) https://kibit.edu.ua/kolledzh-v-zhitomire/, де кожен може здійснити власну освітню мрію.

Вступна кампанія: кожен знайде своє місце

Спробуємо розібратися, як стати студентом цього унікального і чудового навчального закладу. Вступна кампанія – це справжнє випробування для тих, хто вирішив визначити свій професійний шлях, але заспокойтеся, усе не так страшно, як розказують, тим більше у Житомирському КІБіТі на вас чекають такі потрібні суспільству спеціальності, як менеджмент, фінанси, ... Читати далі

Розділ: Куточок споживача | Опубліковано: Promo
Дата: 23.01.2024


   Житомирський КІБіТ: мрії студентів стають реальністю!     Житомирський КІБіТ: мрії студентів стають реальністю!»     Житомирський КІБіТ: мрії студентів стають реальністю!    
 

Графічний дизайн як важливий елемент сучасності

У сучасному світі, де інформація швидко поширюється, а враження від взаємодії з нею стає все важливішими, графічний дизайн виступає як ключовий елемент сприйняття та розуміння. У новій книзі "Графічний дизайн з українським обличчям", автор Наталя Удріс-Бородавко прокладає шлях для розкриття унікальності та важливості графічного дизайну з українською ідентичністю.

Улюблена книга – в інтернет-магазині «Bookinstein»

Якщо вам цікава тема, яку порушує у своїй книзі-до ... Читати далі
Розділ: Куточок читача, глядача і слухача | Опубліковано: Promo
Дата: 22.01.2024


Погляд у графічне майбутнє від Наталі Удріс-Бородавко: книга      Погляд у графічне майбутнє від Наталі Удріс-Бородавко: книга      Погляд у графічне майбутнє від Наталі Удріс-Бородавко: книга      Погляд у графічне майбутнє від Наталі Удріс-Бородавко: книга
 

 

 
     

НОВІ ТВОРИ:

 

НОВЕ НА ФОРУМІ:

 

НОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:
КОМУ ВНИЗ та Арсеній Білодуб - Повстанец...



     



  Хостинг від uCoz