ПОГАНО. Вибач за категоричність, проте це дійсно не дуже. Знаєш мені здається, що ти пишеш вірші і відразу розміщуєш їх на сайт, а не пробував, спочатку трошки перевіряти їх, корегувати граматичні і змістовні помилки. Уникай русизмів і працюй над технікою. УСПІХІВ.
Твір лежить у серці сподіванням , напиши переживанням , знов лиши на мить , завтра глянеш переглянеш і по іншому звучить . Мить одна все переверне і побачиш все як перше й зрозумієш свою ціль .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")