Тут Ваш стиль викладу і щодо помилок схожий на Василя Шляхтича. Тільки він не навчався української, а Ви ж мабудь вивчали у школі? А можливо пишете на діалекті? ;)
Лишіть: Пробач мені за те, Що покинув Україну ....
Не використовуйте: Та Україну я знайду (Ви ж знаєте де наша держава знаходиться) Порву всі кайдани (мабудь актуально для часів Шевченка /можливо помиляюсь/) не цурайтесь (часто вже зустрічаємо у віршах, піснях, хоча можна і використати) І у виборі своєму ви не помеліться...(хіба може патріот помилятись у почуттях до своєї держави) ------- перегляньте вірші відомих поетів на цю тематику.
Проте це лишень поради людини, яка не віршує. Вирішувати Вам. ;)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")