Я вирішив написати свою думку про написане. Отже, про свою прозу ( Ми усі різні )--я просто висловив свою думку, мені здається що я написав правду, а якщо десь помилився у своїй думці то виправте мене у коментарях, я буду радий.
Смерть---тема погана, але потрібно писати щось інше ( ви скажете знову сумне ) так я згоден з вами але у мене були певні причини це написати.
Запитання на відповідь...коротенько, незрозуміло та чимось весело...
Цікаво. Знаете, напевно кожна людина (і не раз за своє життя) задумується на світобудовою, власним призначенням тощо... Дякую за довіру. Адже не кожний свої думки викладе для загалу.
Дуже класний коментар Миколо.......ти мені був написав що я можу зазнатись від слави, я ніколи не зазнаюсь, якщо я маю славу то користуюсь нею для того щоб допомогти іншим людям, якім потрібна допомога...............Це погано коли слава портить людей, людей портить слава та гроші............У мене є знайомий який зараз працює у Києві і коли приєжає то навіть з нами не вітається, правильно у нього є машина, гроші і слава але він не задумується над тим щоб був між нам................Наприклад твій брат Назар, він також в люди вийшов, але коли приїжає то і поговоре і спитається як справи, як життя..................................Слава вона може і прикольна штука ( нові знайомства багаство, коло нових друзів ) але не потрібно забувати про тих з ким ти провів своє дитинство..............................Такшо Миколо мені це не грозить, навіть якщо я стану якимось там великим бізнесменом я ніколи не забуду про наш сайт, про друзів............Я радію тому що маю.....
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")