Ви скажето шо це не поезія а повний безлад.....................я вас розумію, просто це деякі віршики які складав в голові під час різних ситуацій у своєму житті.
Це сплеск емоцій,що не має надто великої естетичної цінності.Вибач,Любомире,але якщо хочеш,щоб твоя творчість подобалася,то тобі потрібно багато працювати.
Любомире, поезія - це не просто СЛОВА... Краще сім раз подумай, але один раз напиши так, щоб потім сто раз це згадували) Не ображайся, а сприйми як пораду)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")