Істина
Одна.
Цілісність її
Складається
Нероном,
Кличем яничар
Під відьомський шабаш.
Істина –
пітьма
Під крилами дракона,
Змазана у тінь, півтемряви
Колаж…
Істина?
Обман.
Нейлонова
Persona.
Вдягнута на світ,
Мов шкіра на вігвам.
По правді ж роблять так,
Що в схованці дракона,
В липкій калюжі масла
Помре
Левіафан…
|