Ктулху - водний демон, який захоплює розум і людини і нею маніпулює. Вперше був згаданий в книзі Говарда Лавкрафта "Клич Ктулху" (1926).. Не так і давно)
Цікаво,що нещодавно я теж згадала у своєму вірші дев'ятий вал...Гліб,ти вірний своєму стилю.Класно, проте мені це досить далеке.Але,здається,хтось казав:"Кожному своє"
Шановні відвідувачі сайту! Прошу Вас залишати коментарі щодо поставлених оцінок, щоб я зміг зрозуміти, що Вам не сподобалось... Зіпсувати чужу працю може кожен, я пояснити причину не так легко... Тому або залишайте коментарі, або не ставте оцінок (зареєструватись не важко)...
Щодо анонімного виставлення оцінок. Ця проблема завжди була. Є люди, які не хочуть реєструватись, є які не можуть (хоча це справді не важко). Буває що ставлять спеціально низькі оцінки не тому що твір поганий, а тому, що хочуть «насолити» не тільки особисто Вам, а сайту вцілому. Реальна оцінка Вашого твору – коментарі відвідувачів.
Справді Гліб, ти не дивись на оцінки а дивись на коментарі людей ( тобто користувачів )яких думка тобі важлива...........У мене тоже багато оцінок без коментарів, але я радію коментарям.......Я гадаю що якщо хтось ставить оцінку без коментаря то він значитиь не читав твір.......А якщо і оцінка і коментар..............то кращого і не буде
Гм... А розуміти не треба... Треба відчути... та жартую)) взагалі я тут розкрив тему "людської невизначеності", підігнавши під кривавий ритуал (життя))) і все ніби...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")