Про людей, що добивають мавп, які крадуть в людей, що в очі знають мавп, які живуть з людьми, що приручають овець, які жують траву, що стала б чаєм для мавп, які блюють на сніжно-біле хутро овець, що йдуть під ніж людей, що чинять мудро для мавп, що кажуть: "Ріж людей, що вже белькочуть на мавп, які женуть овець, що жити хочуть з людьми, що мавп доб'ють..."
|