В соняшник заллєм олію,
Вийдем в поле за буйки…
Глянь, під небом шаленіють
Рафіновані бруньки…
Серед жовтих талісманів
Сплять терміти та клопи…
Ні, не йди!
Сирени манять
До зміїної тропи…
Поділись, мені ж погано,
Кров’ю з теплим молоком!
Базиліком, орегано,
Пряником чи батогом?
Ким для мене зараз станеш?..
Знаю…
Ми - фігурки орігамі…
Шовкопряд нас вплів сюди
Переплетом Муракамі…
Я прошу тебе, не йди!
|