Я знаю. Частинки сумісні.
Я бачив. Вони розлітались.
І все, що здавалося різним,
Насправді сумісним здавалось.
Мій світ. Неподільна система.
Душі. Організму. Особи.
Не вірю в замінники Лема.
Живий. Залишаюся снобом.
Я вперто танцюю з Еґо.
Для себе єднальний вальс.
І більше питань не треба.
As
one survives, another dies…
|