прийти і бути на своїм
де рідне пахне потом діда
де птах виспівує свій гімн
не боячись сусіда
побачити невидиме
те що не сказане почути
іти в перед лиш слідами
й триматись азимуту
не плакати бо хтось колись
проспав своє будь втратив
відкинути ворожу злість
і статися багатим
ніхто не поверне життя
дубам яки всихають
лиш тих що топчуть своє я
правнуки проклинають
прийдіть і будьте на своїм
не плачте не ридайте
кого зустрінете усім
простіть гріх і кланяйтесь
хай буде так як хоче Бог
так як Ісус навчає
щойно тоді в наш край добро
і мудрість завітає.
11.07.2008р.
|