Радіють стежки і дороги.
Ісус Христос у гості йде.
З’їде родина і всі з Богом
До столу стануть. Все вже є.
Вареників смак у кімнаті.
Яличка теплим світлом б’є.
На столі обрус, сіно в хаті
І з просфоркою батько йде...
Сніжинки на вікно сідають.
Веселиться уся рідня,
Яка несла зі свого краю
Традицію, що весь час жива.
А дітям нести її далі.
17.12.2011р.
|