Троянда Цвіте в садку прекрасная троянда Її багряні пелюстки сіяють Її шипи калічать мені руку І все ж для тебе, я її зриваю Дарю тобі від всього серця Цю квітку щастя і кохання А ти цілуєш мені рану Ти знаєш це ще не останній Подарок що зроблю для тебе я Забуду біль, бо головне це ти і я І в світі немає більшого вже щастя Це знають всі а особливо ти Коли дві половинки серця Змогли з’єднатись, Одна одну віднайти.
|