Моя душа Я справжнього кохання ще не знав І я гадаю це моє прокляття Любов дарив, я все їм віддавав Але вони не знали щастя Боготворив і на руках носив І дарував букетів квіти Але і так покинули мене Чому не можу зрозуміти А може це не я в усьому винуватий Можливо ще не час мені когось кохати І лиш чекати залишається мені Коли настануть і для мене ці прекрасні дні.
|