Живи як усі. Розучися у хмарах блукати, Крила мрій непокірні віддай без вагань у ломбард, А серця режим із ”vivace” зміни в ”moderato” І талант закопай, мовби отчі клейноди бастард. Пресвітле чоло, ніби Звіра знаменням пекельним, Затавруй своїй Музі нехитрим значком ”Copy write”, - З купюр зеленавих Мамона моргне хитро, шельма, Наче кажучи: ”Буде все в тебе ”the best” і ”all right””. Ідеям – аборт. Нестандартне – під скальпель формату. Янголиними слізьми проступить ранкова роса. Багатство та успіх – комфортні невидимі ґрати… Але хай йому грець – як же манять оті небеса!...
|