Все має ціну. Не минуться безкарно Свобода й любов – щедро платимо з вен. Що ж – карта лягла і здійсняється карма; Танцюй же востаннє, красуне Кармен! Хай завтра судилося крукам кружляти – Налився отрутою ревності шал – Часу на картання нема: йде картатий Картинно-крамольний життя карнавал… Цілунок ножа. Тихе ”Ах!..” над землею. Пісочним годинником – крові кармін… Лети, Карменсіто, бо ждуть емпіреї Лиш тих, що ніколи не гнули колін.
|