І все не те, і все не так, І знов життя - навскоки. Вже за срібняк або мідяк Віщують нам пророки. І все не так, і все не те, - Ні хрест, ані корона, А шапка блазнівська цвіте У рейтингу червоно. Верховне кодло, мов рідня - Бездарна марнославність, Що вдосконалює щодня Закони про безправність. А ти, щоб Раю досягти, Нірвани чи Валгалли, Штовхаєш, як вже не крути, Сізіфів камінь змалу. І так кортить послати все, Й податись у вар´яти - Хай Божа воля нас несе І день дарує свято.
|