Конструкторам Резинка, олівець, уміння, Кульман і «А – один» формат, Ясних помислів терпіння, Паперу дивний аромат. Ручка, калькулятор, думка, Завдання – розробить верстат, Довідок технічних сумка І держстандарту атестат. Кипить робота у бюро, Знання лягає на папір, Болісно напряг б’є в чоло І прорисовка ріже зір. Цифри, цифри – розрахунки, Допуски і квалітети, Конструктора мудрі думки, Визнані пріоритети. На папері вже готовий Проект на підписі лежить. Документів кіп здоровий, Ще його треба утвердить. Узгоджено, погоджено І в роботу запустили. Зроблено, налагоджено… Проект новий пустили. Це конструкторська робота Вироби нові творити. Богом виділена квота, Без цього не можуть жити. 15.05.2008р.
|