Сьогодення Що було, те було – минуло, летіло як сон чарівний, де впало, де встало – забуло, лишивши лиш вік золотий. Що буде, те буде – майбутнє, голова хай цим не болить, все, що є, усе це – присутнє, потрібно сьогодні з ним жить. Минуле пройшло – не вернути, сучасне - дарунок життю, майбутнє – казками почуте, збира сьогодення пашню. Що впало, те впало – байдуже, аби совість чиста була. Подумай, розмисли мій друже, де зради, де правди слова. Майбутнє далеко – не зловиш, сьогодення - живе на дворі, добре – за минуле промовиш, майбутнє всміхнеться тобі. Поле життя, зоряне поле – божа рілля без вороння. Доле людська, скорена доле, отрута гріху – каяття. 15.09.2008р.
|