Забута мелодія флейти Забута мелодія флейти, де запекла розмова про ціль, у залі киплять фаренгейти і розпал викликає лиш біль. У моді тепер непорядність, чи власно дика впевненість сил. Все плаче безвинна порядність, в крісла зради сідає лиш пил. Кажуть, недоторканість – «Проти» і лиш табло показує – За. То кворуму нема, то квоти, всі «Проти», а табло чомусь – За. Так, дивна система ця «Рада», крісла порожні, тиснуть все – За. - Куди люба дивиться влада? - в полі гірко регоче коза. Повний зал, прапорці на столах, реєстрація вказує – Ні. Біла піна у злобних вустах, з кулаків під очима синці. Все сміється, регоче коза, тільки плаче тихо порядність, хто сьогодні проти, завтра – За, у моді тепер непорядність. 22.09.2008р.
|