Пелюстками троянд обсипане тіло
В душі кислота, рану зболіла,
Воно тихо мовчить, хоча мовити хоче,
Сотні тисяч годин, болем лоскоче.
Щось щемить, а ще ось у грудях заплаче,
Це таємно емоція гордо маячить.
Даючи віру в себе і крихту надії,
Що загоїться все і здійсняться мрії.
І пелюсточки вкриють знеболене тіло
І загоять нектаром рани ті вміло.
Все минеться а знак свій охоче залише
Гучний хаос в душі обернеться в тишу…
|