Розчиняюся незворушно. Ледве чутно. І ледь помітно… Просто стало занадто душно. Якось раптом забракло світла… Неважливими стали вчинки, За якими не видно душу, Та… почати нову сторінку Я без тебе вже, мабуть, мушу… Не судилося. Не зрослося. Залишилося на півсили. Ми вже потім розберемося, Чому нас так часи змінили…
|