Звичайно, що треба останный стовпчик переробити. Та якщо про конкретику - краще коли перші 2 рядки останнього стовпчика будуть закінченням твору, адже логічно:
Наче кішка лапками, тихо йде Зима й за собою сніг, несе вона.
Це не професійна порада (бо ж я не віршую), але щось подібне потрібно зробити.
Було б краще, якби поети надали на їхню думку, ліпший варіянт будови рядку (але вимагати з них не можна, адже у кожного з нас є безліч справ, та й краще свої твори виправляти, а ніж чужі)
Я не хочу нічого виправляти. Звичайно ж, спасибі вам всім велике за увагу, але мені мій вірш подобається так, як він є. Але наступного разу я все врахую.
"Я не хочу нічого виправляти" - так би й сказали відразу, а не запитували, конкретно, у чому проблема. Звичайно, вірші пишуть не для того, щоб догодити усім читачам, але існують правила віршування. А якщо усі, як один, пишуть зауваження, то треба було б подумати. Вчаться на своїх помилках тільки ті, хто їх бажає не допускати у майбутньму. У Вашому вірші гарні метафори, чітко вимальовуються описані картини, але навіть великі поети давали спочатку читати свої вірші друзям, а потім корегували їх (звичайно по- своєму).
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")