Достало конкретно мене, Що легше лінивій заразі Творити сьогодні бічне, Ніж я про високе наразі.... Микола Васильович! Не поспішайте з публікаціями своїх віршів, давайте можливість їм дозріти. І буде все добре.
Якщо говорити про зміст вірша, то скажу, що працюють люди у всьому світі, не усім випало щастя народитися багатими. Та й у багатіїв горя та проблем, хоч відбавляй! Просто ми їх не знаємо. Не уявляю, що б робила без роботи. Для мене це і розвага, і надія на майбутнє, і засіб життя. Треба радіти, що є хоч якась робота. А капіталізм завжди має приватну власність, тому є господарі і наймані робітники. Це нормально. Спробуйте цей вірш пропустити через ворд, він виправить деякі помилки. А якщо треба допомога, то наші активісти завжди раді допомоготи у приваті. Тим більше, що у нас тут є дві поетичні течії: радянська школа і американська (вибирайте, яка більше довподоби.)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")