Моя кохана, ти вже спиш У пісні колисковій, Які тепер ти бачиш сни: Чи віщі, чи казкові? А я не сплю. Я ще сиджу, Пишу вірші до ночі, Щоб радість вислати в твої Сумні безслізні очі. Щоб ти всміхнулася мені, Розклеївши конверта, Щоб посмішка твоя була Щаслива і відверта. Щоб ти раділа, над столом Я низько нахилився... А поки лист тебе знайде, Щоб я тобі приснився.
Кохано, через вісім літ я знов пишу до ночі. За ці роки змінився світ і ми змінились точно. Я не виводжу синіх слів і не лижу конверти. Я втиснути усе зумів у мейли Інтернету... Одне погано, щоби ти побачила послання, потрібно півсела пройти і витратить останнє....
В неділю розбудив поштар, Устала з ліжка рано: Замість листа мені послав Ти, якось, телеграму. Скажи: "НАШО МЕНІ ВОНА?" Я б спала до обіду, Але тепер від того сна Немає навіть сліду.
Чого ж та кохана не прокидається?... Вона веретеном не вколалася?.. Бо тоді лист, навіть такий по-кузанівськи ніжний, навряд чи допоможе... А як хочеться таких віршів і листів, скажіть, дівчата?..
Я думаю, що зараз дуже приємно було б, отримати листа від коханого, бачити його почерк, коряві букви ( ну... я собі так уявляю)... Воно дуже романтично, а то, у наш час все вже занадто все стає сандартним: друковані листи, смс, повідомлення... Нудота... :tongue:Вірш, чесно кажучи, мене змусив подумати, що ми губимо індивідуальність. Я, якось, ледве заповнила бланк - рука відучилася писати... Отак, гарний, ліричний вірш довів мене до таких думок.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")