«НЕПОВТОРНА
МИТЬ»
Мить – це життя
і вона неповторна.
Разом з
секундами тануть роки.
Тратимо їх
ми частіше на
марно
З вірою в
те, що усе
на віки.
Тільки миттєво
та «вічність» минає
Не озирнешся, коли сивина
Паморозь першу
у коси вплітає,
Стукає в
серце холодна зима.
Мить, тільки
мить – і життя пролетіло,
Крутячись в
колі невпинному знов…
І непомітно
сини посивіли,
Внуки зустріли
вже першу любов.
|