Глянцеві обличчя Пікассо розмалював Налаштовану на хвилю усмішку подарував Поцілунки кислотою роз’їдають Й отрутою все людське підміняють Фальш ковтнула без утробну правду Тихесенько провівши підлу зраду Безцеремонно загнано її в щілину Лиш подих чути крізь шпарину Нап’ялено на живу плоть гримаси Гріхи ховають за чернечі ряси Здоровий глузд відправлено у божевільню – Середньовічну смертну скотобійню І хробаки поволі серце споживають Виделки та ножі по етикету розкладають Ця церемонія пройде врочисто Із притаманною помпезністю та пишно Меню складають кулінарні забаганки: Філе з чеснот й моральні запіканки А на десерт – морозиво із честі Такого не знайдеш на жоднім перехресті Страшних розмахів набрали жнива І все оце – без вмілого радянського серпа Наскрізь пройнята жахом чистка – Чекайте, скоро прийде звістка!
|