Він кровю написав історію життя, Він піснею полинув в піднебесся, Він - Яремчук, і в цім його вина, що не докінчив прижиттєву мессу.. І нині - піст, для українців - жест Яремчукову долю оправдати, Щоби майбутній молодіжний квест Оголосив про співака кантати.. Оті, що в кожному калиново звучать.. Аж серце розривається від болю.. Такі, щоб пролунав на світ увесь відвертий голос про вкраїнця долю.
Дякую усім. Щоб знали - експромт. Над римою - порпрацюю.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")