"Хай мовчать Америки й Росії, Коли я з тобою говорю" (В. Симоненко)
Чому хочеться моднього тренду? запозичених слів, крутозміни? - утікаєм од свого. Iз "Ленду" ми вживляєм уже Галовіна.
метастазять іще рудuменти: восьмі марта, побєди сумнівні- построзорені душі до щенту. Секс- не любощі до третіх півнів...
А от ще: "презuдент" у гарантах- не кeрманич, очільник - ми клони. будем доти гнилі толеранти, нам завжди треба буде погонич.
Заки чути "respect" i "I love you". Маші-Раші варитимуть кашу на столі у iсторіі - знаю: прадідівські простори - не наші.
Поки ще ми співаємо Гuмни- замість гордої Славеню - пісні - під ногами лежатимуть г...на- мeншовартости вироки грізні.
|