Розлився Щедрик небом, Розбігся по Землі. У звуки окристалені прапредками малі-
маленькі ластів"ята - влетіли з довіків- прокільчилися щебети у наші соти днів.
Освячує Всевишній розгойданий ЯрДан і лесирує кольором ізнебових Осанн.
Ісус оновить води додасть життю глибин. У хвилях охрещається Любові Бого-Син.
Сколошкані рибини... зазолотіло дно ягнятко закучериться- звеселене воно
Розлився щедрик серцем Розбігся по душі людей на щастя й радощі світлами перешив.
|