Коли лише тебе зачула в лоні я- одразу знала: Син! Вояка! Вогнище! а вдачею- повстанська Каталонія, Енеївське поріддя, гуляйволя...ще... 0, скільки у тобі таємно- повні є.
безвусий отамане, меченосцю мій, з гілок секвойї виплів чудо-дакара, із вікінгами пливав на огромовій, шумистій хвилі вигадки... Альдебаран округлого чола усік до неба ран...
Наслухaвши казки самого Одіна, топтав рясти-стежки хлопячо-звивистi, де небезпеки просипи на споді...На,- візьми в дорогу обереги- вибрості ці мамині молитви переливисті.
Згорнеться день у руни повечірнені Бунтарство загойдається нескорене. Видіння -лУни - мандрагори корені, зерно уяви- мріями напоєне сплетуться...Я чатую сон твій, воїне!
Сину Арсену ( Ар Сину)
|