Джерела- килимочок живий- нереїдовий вихлип, замережили біло-цнотливі подоли спідниць...- Душа мліє від такої краси! Щось таке глибоке і автентичне у цьому вірші - пам'ять, що пов'язує нас з далеким минулим наших предків, зі старовинними звичаями та обрядами...Справжнє язичницьке таїнство, що возвеличує єднання людини з природою.
Мені сподобався вірш. Від нього пахнуло навіть не гаївкою, а зеленими святами, де вишиванки, віночки, спіднички, хоч "чаші бруньок" свідчать таки про весну.Для мене новим є вислів "до неб голови",бо завжди якось думала, що небо одне.
І мені, Роксолано, дуже сподобалось. Такі вірші читати полюбляю, в них відчувається філософська недосказаність, своєрідна іскра, яка розпалює вогонь думок, примушує шукати логічні звязки у словах, між словами та за словами. Так, вони читаються складно оті умовно складні новотворення, але, на мою думку рівень інтелектуальності в них примушує читати і перечитувати, не задля запамятовування, заради відчуття сили поєднання слова і думки. Тому від мене - пятірка з великим +!!! P.S. А поезія має бути різна (бо кожен поет, людина є різними), в цьому і привабливість її, і не лише її, а й кожної людини, світу в цілому - різнорівневість і різноплановість.
що сталось зранку, вночі ж Роксолана казала, що не йтиме з сайту і писатиме. Я так зрозуміла на нас мухомори з сайту на сайт перебігають............((((((( Роксолано!!! Ми чекаємо!
Роксолано! Не всі все розуміють... Але при чому тут Ваші гарні вірші? Ось цього я не розумію. :-) Поверніть
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")