Не забувайте крапку ставити над "і", коли навіялися брехні з гирла ночі, не залишайте свари, що гадючо смокчуть, нa завтра!-нині підпаліть наклепу клоччя! не утопіте біле сонце в баланді.
Не затамовуйте на вдиху пари зла, запавутинивши невинного у "ранги". На всіх і кожного у Долі бумеранги. Лише для того,хто направду чуда прагне- олжею ткана поторочиться хула.
Не затягайте в петлі пекла душі. Ті, що розкристалять сутінь і вузли розв"яжуть - із них у Небі буде знято чорну пряжу. Дрібниця наче, але як багато важить зернина добрости поставлена над "і"
|