п. Катрусю, дуже рада, що читали вірш,.Можливо щось і складно тут...Маю прохання: будьте ласкаві, вкажіть момент у вірші, який спримається найскладніше і чому. Я перегляну спробую щось змінити.Дякую!
Так вірш читається важкувато,але якби він читався легко-це був би уже не той вірш,сподобався(хоча й довелося прочитати декілька разів ,для того ,щоб відчути його всю силу),молодець,Роксоланко.
Славно потрудилася Ваша душа... Може варто вирівняти останні три строфи? Бо попередні п'ять, здається, досконаліші... І оцей "кавалок" свинцю, посестро, сюди не тулиться... Тільки не гнівайтеся на мене...
п. Іване, не гніваюся зовсім- навпаки дуже рада Вашим дружнім підказкам.Прошу це робити і надалі, бо інакше, як же зростати на нивці поезії. Завжди відкрита дlя дружньої критики.Дякую сердечно, що читали вірш.
Радію, Укране, що вірш для Тебе зазвучав! Дякую за побажання!Навзаєм!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")