Правда приходить разом з нами в цей світ, але не кожен вміє правильно впорядкувати це почуття. Дехто ховає правду, а дехто за неї ховається, а дехто, як ось ви, вміє вилити слова правди в прекрасний вірш.
Стежки правди- складні! Часом торуючи іх люди зношують свої тіла, але обчеканюють свій дух! Тут важливо не боятися: страх -паралізує! Страх- пожива для "теміні". Мусимо один раз у житті вирішити, кому постачатимемо енергію: злу чи добру! Дякую п. Катрусю, що чиитали!
ТИ знаєш, Іванку, я зрозуміла, що найважче це підняти очі і подивитися правді в лице- надто ярка вона мов сонце.Ось тому, часом її тільки до порога, а далі: ні-ні.... Дякую, сердечно, що перечитав вірша!
Чом те дитятко таким. скромним народиллось, Хай би було понагліше -в ворота ломилось . У обіду б не давалось хамлові -Облуді , А так -його ж за чесноти ,ще і судять люди ...
Тільки Люди в силі зробити Правду сильною, сама ж вона досконала і не потребує ще додаткових чеснот.Дякую,Романе, що читали.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")