А що, коли конкретизувати оту отруту?: Осінь пахне димом і цикутою... У рядочку "Свіжі ранки, споєні трембітами..." оте "споєні" чогось мені асоціюється з горілкою. Може, це суб"єктивне. Тільки не подумайте, що я п"яниця.
Не повірите,але я також думала про цикуту...Хоча й уявлення не маю,як вона пахне і чи має якийсь запах...Треба буде подумати.Щиро дякую,пане Олеже,за відгук і пропозицію! Щодо слова "споєні",то тут мається на увазі "напоєні". Так,дещо подвійні асоціації виникають на рахунок цього слова...
Любий Одуванчику! Ваша осінь -- ГЕНІАЛЬНА І НЕПЕРЕВЕРШЕНА!... просто чудесна осінь, такий вірш!.. спокійно так... так! виважено і витончено водночас... оригінально і достеменно... одне слово -- САМА ДОСКОНАЛІСТЬ поетична... я просто закохана у цю Вашу осінь справжню...
І не кажіть,пане Укране!..Ось такими пахощами чарує нас ця прекрасна пора року!Щиро дякую за комент!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")