Слів нема. одні емоції. Дуже гарна лірична замальовка. Осінь на Вас все-таки позитивно впливає- стільки чудових творів засіялось на папір і в серця небайдужих читачів. То, певно, позитивна енергетика КАРПАТ? Щасти!
Не знаю,пані Наталю...Може зв'язок був поганий і комент не відправився.Дякую Вам щиро,що повернулися на сторінку цього вірша і залишили теплі слова!Вони гріють душу!
"І лиш вітри розвіють між людей Оту гірку розпачливу недолю, Мов мак дрібний по ораному полю, Ту самоту, що скиглить із грудей..." проймає до глибини душі, те правдиве відображення нинішнього села.
Щиро вдячна,пані Катю,за розуміння і співпереживання!Так,українські села поступово вимирають...Нічого в державі не робиться для процвітання села.Та й люди рвуться до великих міст,полишаючи свої домівки...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")