Це ви ,Наталю,про ту хату,що "бабина потіха" (з вашого вірша,дуже гарного і щемного) ,про ту ,що хлібами дихає у світ? Прекрасна ваша поезія,повторюватися не боюся,бо це дійсно ТАК!
Пані, Наталочко! Як гарно,як тільки гарно!!!Спасибі Вам за такий душевний та ніжний вірш.Ви порадували мою душу!Моя,квіточко,ще раз СПАСИБІ за таку гарну поезію!НЕПЕРЕВЕРШЕНО!!!
Чисто, довершено, неперевешено. І де у вас той мішок, де стільки красивих і неординарних слів?
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")