Наталя Данилюк народилася 4 березня 1981 року в селищі Перегінське,що на Івано-франківщині.За освітою-філолог.Закінчила Прикарпатський державний університет ім.В.Стефаника.
Я так підсіла на терпку печаль...
Я так підсіла на терпку печаль... Дні обтрусили дерево надії надії... В моє вікно крізь димчасту вуаль Обмерзлим цвітом сиплять сніговії.
Я так з усім змирилася без сліз І перестригла наболілі струни... З блідих зап'ястків висохлих беріз Стирає вічність ледь помітні руни.
І темну тінь непроханих тривог Я відганяю видихом незримо... Я так відвикла дихати удвох, Немов ніколи й не була із кимось...
|