досить цікаво.....................але я не зовчім зрозумів цей віршик.........................але четвірку ти заслужила............................................молодець
"Aня,дiвчинкo наша-гoрдiсть нашoгo сайту!!!" -- сказав Любомир, урочисто розкланюючись перед шкарпетками Ані Хоча в чомусь він має рацію...який сайт така і Аня
Дякую за комплімент, вірніше не комплімент, а за правду. За сайт нічого не скажу, але Аня - один із найактивніших користувачів сайту, але це не головне. Головне, що вона гарна дівчина, і прекрасний поет. Її творами, як казали в нас на сайті, потрібно насолоджуватись і не читати "залпом", як Ви, Леоне Чолгош, він же користувач Анархіст (який раніше був не раз забанений). Бачу, що твори Ані та інших поетів Ви не взмозі усвоїти, от і вишло у Вас незваріння мізків. Шкода, що знову повернулись на сайт, аби пакостити. Шкода.
Щодо незваріння мізків -- це скоріше Ваша властивість ніж моя Тому що на самому початку свого висловлювання Ви банально суперечите сам собі Спочатку кажете що те що я сказав -- правда, потім кажете що нічого не скажете про сайт І іще Ви наводите її зовнішність як аргумент -- у Вас ставлення до людини від її зовнішності залежить?
Ні, не від зовнішньості, бо переважну більшість користувачів я не бачив. А частину знаю по фото. Але фото не може порівнятись з живим, а не віртуальним спілкуванням.
У розповіді є розмова яку ще треба зрозуміти щоб правильно все оцінити .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")